Pembayaran bil astro melalui online dating

Aku dan anak-anak sudah membuat persediaan sedari awal cuti lagi kerana kami tidak mahu terburu-buru membuat persiapan terakhir.Sesi persekolahan tahun 2013 bagiku dimulai dengan sesi mesyuarat guru, kurikulum dan panitia yang diadakan pada 26 dan 27 Dis lalu.Katakan dalam tempoh 3 bulan ni Astro degil jugak, sekurang-kurangnya kita dah terbiasa hidup tanpa Astro 3 bulan, so lepas tu dah tak rasa apa-apa.Boleh jugak jimat bil bulan-bulan kalau macam saya ni RM80 sebulan, setahun dah RM960 tu. Kalau dulu kita pernah ‘jatuhkan’ Maxis tanpa sengaja, kali ni kita bersatu pulak dengan sengaja untuk jatuhkan Astro.Jadi soalnya sampai bila kita nak biarkan Astro sentiasa buat hal? Time nak terminate bukan main susah, time hujan line tak dapat, bayar lambat dia potong, nak sambung balik punya lembap, bila telefon jawab lebih kurang. Kenapa dia boleh pijak kepala kita sedangkan sepatutnya kita yang boleh pijak kepala dia? Sebab kita mungkin sudah faham hak pengguna, tapi kita tak pernah bersatu.Cuba kalau kita bersatu, korang tak teringin ke tengok ego Astro ni terjatuh macam Maxis dulu?Nak tukar pakej kena caj penalty RM120, dalam 4 tahun lepas RM20 je rasanya. Lama operator buatkan saya tunggu, lepas tu dimaklumkan kena bayar lebih kurang RM360 untuk terminate. Selamba je operator tu jawab dengan gelak2 ramai dah orang komplen benda ni.Kalau encik tak puas hati encik boleh komplen dalam facebook. Saya bayar RM360 skang saya nak tulis ni dalam facebook. Orang kata hari ni takde siaran sebab hujan, kita pun cakap ye lah, kami akur. Ni bukan sekali dua ye, kalau ikut rekod entah berapa kali dah dia cari pasal. Cuba pegi tengok dalam fb rasmi Astro tu, berapa ramai yang komplen dan macam mana cara Astro jawab? Macam tu ke cara dia layan kita sedangkan dia perlukan duit kita untuk dia sendiri survive.

siaran televisyen yang ditawarkan oleh Astro dengan caj yang sangat berpatutan dan sungguh menjimatkan.

Apa yang aku harapkan menjelang sesi persekolahan 2013 yang bermula 1 Januari 2013 nanti, aku akan menjadi lebih produktif dan cekap dalam bidang tugasku mendidik pelajar-pelajarku dalam semua bidang sama ada di luar apatah lagi di dalam bilik darjah.

Segala ilmu yang aku miliki akan dicurahkan kepada mereka agar menjadi modal insan yang berguna kepada agama, bangsa dan negara.

sekum,saya nak mengadu kepada astro..kenapa mesti nak paksa pelanggan bayar bil tunggakan dan ugut pelanggan,kalau tak bayar dalam masa 3 bulan di kenakan bayaran rm500 apa ni beginikah cara nak tarik perhatian pelanggan main paksa dan astro katakan lagi encik ada sign agreement 2 tahun dan selepas 2 tahun baru boleh hentikan siaran, ini terpaksa bayar bulan2 sehinggalah 2tahun sedang tak nak tengok sudah dan apa lagi sekarang harga pun naik dan siaran berulang2harap pihak astro dapat pertimbangkan aduan saya,perhatian dan ambil tindakan terima astro amat kami hargai.

Setelah bercuti hampit 7 minggu maka kini sesi persekolahan bagi tahun 2013 akan dibuka.

Leave a Reply